141 entry daha
  • dünkü sivasspor maçıyla tescillenmiştir. bugünkü fener maçının skoru ne olursa olsun gs son haftalarda kerem aktürkoğlu'nun kızağa çekilip barış'ın o bölgeye geçmesiyle, ziyech'in "gelmişken bir de şampiyonluk alayım bari" rahatlığında uzaktan golleriyle ve en önemlisi muslera'nın şampiyonluk modunu açmasıyla 19 mayısa kalmadan şampiyonluğunu ilan edecektir. gönül ister ki gs fb derbisinde şampiyonluk belirlensin, o zaman çok daha keyifli bir maç olur ama işin oraya kalacağını düşünmüyorum.

    en önemli sebebe gelelim. puan farkı 2 bile olsa, hatta aynı puanda olsalar bile ben gs şampiyon derdim. ismail kartal ve ali koç ikilisi kesinlikle kriz yönetemiyorlar. yıllardır düştükleri tuzağı görmüyorlar. fenerbahçe camiası gerginlikten zarar gören bir camia. gs camiası ise aksine gerginliği çok iyi bir şekilde yönetebilen bir camia. gs her daim kaosu lehine kullanır ve kullandı da, bu resmen bir kültüre dönüştü. fb'de ise her daim ters tepiyor.

    aklıma gelen bir kaç örnek:
    1. süper kupa mevzusu. açıklamaları geçiyorum, madem divan topladın, o zaman direkt çıkmama kararı al, biz beşiktaş olarak nasıl çıkmadık? yani bu karar daha önce alınmamış bir karar değil, tepkini göstereceksen hiç çıkmayacaksın. ayrıca işin ucunda kupa varken aksine oynayıp kupayı alarak gücünü göstermen gerek.

    2. sivas maçını düşünerek fred'i oyundan almak. e ne oldu? hem oly'e yenildin (ulan bir de resmen maçta erken gol bularak sahanda 0-0 olarak başlamışsın) hem de sivas'la berabere kaldın. yani kadroyu en kritik zamanda verimli yönetemedin.

    3. ali koç'un bitmek bilmeyen açıklamaları. yönetici dediğinin ağırlığı olur, ali koç'un bence artık parası dışında bir ağırlığı kalmadı.

    hakemmiş şuymuş buymuş ben bunları geçiyorum, sadece yaşanan olaylardan sonra camiaların tutumlarına bakıyorum. ve bu tutumlar arasında gs daha önde. krizi daha iyi yönetiyor. fenerbahçe kaostan beslenmek istiyor ama en azından henüz bunu beceremiyor. herkes bize karşı ve fetö mevzularından taraftar da sıkılmış olmalı.

    her neyse, 24. şampiyonluğuna çok yakın olan ve maalesef büyük ihtimalle seneye de şampiyon olacak olan galatasaray'ı kutlarım. okan buruk 1-2 sene daha takımın başında kalabilirse eğer, avrupa'da da başarı gelecektir.
  • daha 3 tane koca maç var. galatasaray taraftarı şampiyonluğa gitmenin ne demek olduğunu, nasıl gidildiğini bilir. bu tarz söylem ve başlıklar beşiktaş ve fenerbahçe taraftarlarının işidir. son düdük çalınmadan kazanılmış bir şey yok.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap