• üst edit: bu arada rte 11-12 yenilgi demis. adam kac kere kk‘yi yendigini unutmus. ınanilmaz!

    cumhurbaskaninin , kk hakkinda ki aciklamalari.

    fatih altaylidan, cumhurbaskani erdogan‘a kadar toplumun genis bir kesiminin hemfikir oldugu dusunceceler.

    „sen kalkıyorsun 11, 12 yenilgi alıyorsun ve yenilgiden sonra hala faturayı millete kesiyorsun. parlamentoda ne yazıyor? ‘egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyor. egemenlik kayıtsız şartsız milletin olduğuna göre millet seni istemiyor, , sana “git” diyor. “sen bu işten anlamazsın” diyor. ama sen hala kalkıyorsun. “altılı masa” diyorsun, “gerekirse on altılı masa” diyorsun. sen kaç tane masa kurarsan kur, senden bir şey olmaz. sen işi bitirmişsin. şu anda sandalyeyi nasıl korurum ona bakıyorsun. senin belediye başkanın geliyor, otobüsün üzerinden sana bir tane koltuk hediye ediyor, atıyor onu aşağıya. sen hala o koltuğa tutunmaya çalışıyorsun. bir defa demokrasi mücadelesini ve demokrasiyi de anlamış değil.

    chp genel başkanının demokrasi anlayışına bir kez daha üzülerek şahit oluyoruz. milli iradeye saygısız bir kişilik olarak yaptığı açıklamalar nedeniyle chp'ye gönül veren vatandaşlarımı incitiyor. daha partisinde demokrasiyi işletmeyen bir şahsın, millet iradesine saygı duymasını beklememek lazım.„

    kaynak:

    https://www.sozcu.com.tr/…e-devam-edecegiz-7793568/

    edit: kilicdaroglu istifa!
  • önce baykal sonra kılıçdaroğlu, sen de şanslı adamsın be reis. normal zamanlarda böyle bey gibi takılamazdın. ecevit’i demirel’i özal’ı erbakan’ı… vallahi şanslı adamsın.
  • erdoğanın kk hakkındaki bütün eleştirileri maalesef ki doğru.
  • 21 yıllık iktidarında ilk defa rte ile aynı düşüncelerdeyim.

    sağol ex dede.
  • reis doğru söylüyor.. bilmem kaç seçim kaybetmiş ve buna rağmen o koltukta kalan bir koltuk sevdalısına başka ne denir ? hadi partiyi anladım da bu chp seçmeni ceket+sandalye ilişkisinden ne zaman sıkılacak ? biraz tepki gösterin
  • reis haklı.
  • maalesef gayet yerinde ve doğru açıklamalardır. ama bu kk zaten bunun ajanı değil miydi? neden şimdi ipliğini pazara çıkarıyor onu anlayamadım.
  • kılıçdaroğlu çizilen karizmayı tamir edebilsin diye imdadına yetişen açıklamalardır.
    rteyle aynı fikirde olmamak için pek çok kişi dönecek.
    kk olmasa rte rte olmasa kk olmazdı.
    biz de enayi gibi seçim yaptığımızı sanalım.
  • bu kemal kılıçdaroğlu öyle bir zat ki, bütün ülkeyi erdoğan ile hemfikir hale getirdi. gerçekten büyük bir başarı.

    bak yarın savaş falan çıksa, "erdoğan ile savaşa girmem, savaşa hayır" diyerek aynı cephede yer almayacak insanlar bile "vallahi erdoğan her cümlesinde haklı" der hale geldi.

    yazıklar olsun.
  • ülkenin temel sorunlarından kaçmanın en kolay yolunu kullanmıştır. buna alet olan ise yüz yılın hatasını yapmıştır. kk'dan daha önemli sorunları var türkiye'nin cumhurbaşkanı bu adama harcayacağı zamanı pahalılığa, enflasyona, işsizliğe harcasa bir yol alınırdı sanırım.

    ülkeye ileri demokrasi getirme vaadi veren kk ise o koltukta kalarak kendisi ile ters düşmüştür.
hesabın var mı? giriş yap