• sigara içen kızdır. sadece ağzı değil yüzü, gözü, her yeri kokuyordur. al kül tablasını vur ona. hem o da bunun farkında o parfümler, sakızlar boşa değil. tercih meselesi tabi bir şey diyemezsin. ama çoğu artık patlayan mentollü sigara kullanıyorlar. öğrendim ben.
  • nefes almasın yeter.
  • acikmis olmasi bir ihtimal dahilinde olan kiz. sakizi da kalmayinca, olabilecek hadisedir, abartmanin anlami yoktur. zira bir de saglik nedeniyle yerlesik olani vardir. bildigim kadariyla da sevdicekleri feci ayirir.

    ben babamin yalancisiyim. calistiklari belediyede görülmemis güzellikte bir kadin varmis. efendim bu kadin o kadar güzel, o kadar güzelmis ki, millet hayran hayaran bakmaktan calisamazmis. is bu ya, bu güzelim kadin tutmus babamin cok da yakisikli olmayan en yakin arkadasina vurulmus. babam " hadi yine iyisin oglum" sakalari, erkek erkege o bildik takilmalari esliginde arkadasini kizla ilk bulusmaya göndermis. neyse aksama arkadas gelmis surat bir karis. meger kizin agzi felaket kokuyormus. babam: "dur bakalim, belki acti kizcagiz, gecici bir sorunu vardi, hem dünya güzeli bir kadin bulmussun daha söyleniyor musun?" demis. yürek, cesaret, gaz, ne verdiyse babam islememis. daha bir ay dolmadan arkadas pes etmis : "abi güzelligi basini yesin, cekilmiyor o koku, bitti." demis.

    bu hikayeden cikaracagimiz sonuc: kadin-erkek fark etmez agiz kokusuna karsi önlem almaliyiz. ama sevgili kaybetmemek icin degil de karsimizdaki insana saygi icin.
  • reflüsü vardır.
  • domates yesin, kan yapar.
  • bûyük ihtimalle diş ya da mide problemi olan ablamizdir.
    ha cok seviyorsan ve yanina yaklaşamiyorsan alirsin ablami gidersin dişçiye yahut dahiliyeye problemi çözersin
  • dişlerinde bir sorun olmak zorunda değil, bademcik iltihabı olma ihtimali de yüksek olan kızdır. bademcik iltihabı hafif ağrı ve ağız kokusu yapar. çoğu zaman iltihabı olan kişi bunun farkına varamaz ve kışın soğuktan boğazının ağırdığını düşünür. ağız kokusunun insanın kendine kokması mümkün değildir zaten, kız bunu fark edememiştir.

    bademcik iltihabının da çeşitleri var tabi, hafif olanı bu yukarıda bahsettiğim şekildir. atsan atılmaz satsan satılmaz. gidilen her doktor "bu iltihabın ileride sana zarar verme ihtimali var, ama vermeme ihtimali de var. ömrü billah hiç sorun çıkarmadan yerinde durabilir. kışın böyle hafiften ağrır snra geçer. dondurma yersen şişer. ama ilerlerse belki vücuduna inip iç organlarını da iltihaplandırabilir. hamile kaldığında bebeğine geçip hasta edebilir. o yüzden istersen alalım. ama seni yatak döşek hasta etmediği için almak zorunda da değiliz. karar sana kalmış. kes de keseyim" der. kız da ameliyat zorunluluğu olmadığı için, kışın boğazını sararak, yazın çok dondurma yemeyerek bir şekilde atlatmaya çalışır bıçak altına yatmadan. ama geçmesi mümkün değildir. antibiyotik tedavisi sadece bu hastalığı baskılar. iltihap arttığında da ağız kokusu cabası. o yüzden bu garibim sürekli boğaz ağrısı çekerken dişlerini fırçalamaya çok özen gösterir, çantasında sürekli naneli şeker taşır, normal insanların yediğinin 3 katı naneli şeker yer. o yukarıdaki embesiller de kızın bu hikayesini bilmediği için "ne pis kız" diye düşünürler.
  • karnı açtır...
hesabın var mı? giriş yap