• birkaç farkı mecrada birden geçen haber.

    ali koç'un, jose mourinho ile prensipte anlaştığı ve istediği kadroyu kurması için kendisine geniş bir bütçe tahsis edeceği ve bu minvalde birçok oyuncunun satılacağı söyleniyor.

    bence avrupa'da üstün başarı sağlanacaksa gelsin. yoksa bu lig için bu kadar masrafa değmez. gerçekten değmez.

    haber kaynağı
  • mevcut kadroya jose mourinho değil gelse gelse jilmaz mourgullo gelir
  • fenerbahçe için finansal çöküşün başlangıcı olmasın dediğim söylenti haberdir...
  • aykut kocamanlar ölmez şekil değiştirir.
  • mou'yu bırak, mezarından rinus michels'i diriltip takımın başına getirsen, yanına da carlo ancelotti'yi yardımcı yapsan fener'den yine bi cacık olmaz. kültürleşmiş bir vizyonun olmadıktan sonra, yegane var oluş amacın "ligde galatasaray'ı yenelim de gerisi allah kerim" zihniyetiyse, kimi getirirsen getir ne fark eder? istersen klopp'la pep'i birbirine bağla, stada her maçtan önce 40 evliya kabrinden toprak serp yine kâr etmez. zannediyorum bu da fenerbahçe ile galatasaray arasındaki uçurumun ne derece ileri boyutlara taşındığını gözler önüne sermektedir.

    edit: küfürsüz ve gayet sade biçimde, fenerbahçelilere anlatır gibi bir entry girip durum tespiti yapmıştım; ama görüyorum ki fenerbahçeli sevimli can dostlarımız "biz nerede hata yapıyoruz?" diye özeleştiri yapmak yerine, özel mesajdan küfredip engellemeyi (acınası bir hareket), fetöcü gibi ithamlarda bulunmayı tercih ediyorlar. işte sizin tıkandığınız yer burası, aramızdaki farkın başladığı yer tam da burası. gözünüze öyle bir perde inmiş ki; amaçsızca ve düşünmeden saldırıyorsunuz. o denli aklınızı kaybetmişsiniz ki; galatasaray yarın öbür gün farz-ı muhal "biz kulüp renklerimizi değiştiriyoruz" diyecek olsa, ertesi güne kalmadan resmi açıklama yapıp "esas biz renklerimizi değiştiriyoruz, bunu önce biz düşünmüştük" dersiniz. hayattaki yegane kavganız, davanız, misyonunuz ve vizyonunuz galatasaray'la sidik yarıştırmak. biz neredeyiz siz neredesiniz düşünün işte. yahu siz dünyanın en büyük ve başarılı kulübünü çalıştıran, dünyada faal görev yapan en başarılı teknik direktörlerden biri, belki de en iyisi olan ancelotti'ye bile arda güler'i oynatmadığı için futboldan anlamadığını iddia edip anasına avradına söven meczuplarsınız. ne diyeyim daha.

    ---

    6 mayıs 2024 konyaspor fenerbahçe maçından sonra gelen edit: siz hala neyin kavgasını gürültüsünü yapıyorsunuz? konyaspor'u yenemedikten sonra gerisinin bir önemi var mı? yok galatasaray hakemleri ayarlamış, yok federasyonu kucağına almış, yok fetö, yok keto bilmem ne. konyaspor yönetiminden tut teknik ekibine, sahadaki 11 futbolcusuna kadar onlar da fetöcü mü oluyor şimdi bu durumda? hayır soruyorum yani sadece ufak bir soru. yel değirmenleriyle savaşıyorsunuz farkında değilsiniz ama tüm dünya fetöcü, herkes size karşı. kafanızda ayrı bir dünya kurmuşsunuz, devlet içinde devletçilik oynamanın faturasını ödüyorsunuz. kurtlar vadisi'ndeki cerrahpaşalı halit'in kardeşi meto gibi "siz hepiniz bir, biz bir" deyip kelleyi bıraktınız masada. ne olacak şimdi, suçlu kim? yel değirmenleriyle savaşan ali koç'un mu, puan farkının açıldığını düşünmüyoruz diyen hacı ismail'in mi, sahadaki futbolcuların mı? kimin suç abi söyleyin biz de bilelim derdinizi. sen konya'yı bile yeneme, bilmem kaç tane maçı son dakikalarda ittire kaktıra 3 puan al, neredeyse her maçında lehine penaltı verilsin, ondan sonra herkes bize karşı. tövbeler tövbesi.
  • avrupa'da işi kalmamış tazminatörün sıradaki kurbanı olacak demek.
  • ali koç'un 6 yıllık başkanlık döneminin sonunda hiç ders almadığını görüyoruz.
    bu ligde şampiyon olmak istiyorsan futbolcu, teknik direktör transfer etmeyeceksin.
    neyi transfer etmesi gerektiği konusunda gidip gs yönetiminden fikir alsın, hala öğrenemediyse?
  • eğer doğruysa büyük bir başarı olan anlaşmadır. fakat sportif olarak başarı getirir mi muamma. riske edecek kamyonla parası varsa denesin. galatasaray bunu yıllar önce 2009-2010 sezonunda frank rijkaard ile denedi, total futbol derken total battık.
  • 6 senede bir kez olsun sampiyon olmayi gectim, koskoca kulube tattirmadigi rezalet kalmayan, bu sene kendisine ragmen en az 2 kupayla sezonu kapatabilecek harika bir oyuncu grubunun sahadaki emeklerini akilalmaz sahadisi mudahelelerle yerle bir edip her sene oldugu gibi fenerbahceyi rayindan cikartmayi basarmis bu zengin aile cocugundan sitki siyrilmayan fenerbahceli kaldi mi gercekten.

    siyasetteki izdusumu kilicdaroglu gittiginde chp nasil saha kalktiysa fenerbahceye de aynisi olacak ama oyle garip bir taraftar kitlesi olusturdu ki kendisine kadikoyun her mac istifa diye yikilmasi gerekirken hala modasi geceli 10 yil olmus morinyo falan diyorlar.
hesabın var mı? giriş yap