• bağcılar’da konfeksiyon çalışanları arasında çıkan park etme kavgası esnasında suriyeli bişar el mısri’nin silahıyla vurduğu canan çimen isimli vatandaşımız hayatını kaybetti.

    link

    birkaç yıl önce sığındıkları ülkede bir sığıntı olarak yaşayan soysuzların gözlerini kırpmadan adam öldürmelerine bu milleti alıştırdılar ama artık ceplerinde silah da taşıyabiliyorlar.

    hala bir taraf bu hayvan sürülerini entegre etmeye çalışıyor. diğer taraf ise soysuzları kardeşleri olarak görüyor. ( niye bilinmez !! )

    edit: kalemdefter'in uyarısı üzerine silah ta -> silah da olarak değiştirildi.
  • sığınmacı olarak geldikleri ülkenin vatandaşını silah çekip öldürenlerin her biri iktidar için potansiyel oy konumunda şu an.
    bu yüzden olay fazla büyütülmez, kayıtlara münferit bir olay olarak geçer.
    tüm suriyeli kardeşlerimizin aynı olmadığı konusunda 2-3 yayın yapılır. ahaber'de "suriyeli emekçiyi çıldırtan türk" diye haber bile yapılabilir.
    çünkü konjonktür şu anda mültecilerin oyunu kazanmaktan yana.
    ölen türk öldüğü ile kalır. haber 3 gün sonra unutulur.
  • ön edit: sorun suriyeli ya da başka bir ırktan olması değil asıl sorun bu sığınmacıların ellerinde tüfekler-tabancalar olması. allah bilir kaç tanesinde var ???

    gündem olması gereken bir konudur. kardeşim bu ne demek ya biri açıklasın. adamlar ülkeye sığınmaya gelmişler hepsi de silahlı ve terör estiriyor. bu hakkı kendilerinde nasıl bulabiliyorlar. bu alçaklara kim göz yumuyor. sorumluları derhal cezalandırılmalı !!!
  • boktan medyada, yabancı uyruklu olarak geçecektir.

    haysiyetinizi sikeyim.

    ölen kişiye rahmet, yakınlarına baş sağlığı, sebep olanlara da ...
  • türk milletinin en büyük açığı bireysel silahlanma eksiğidir.bunu çok güzel yedirdiler bu ülkeye ama bireysel silahlanma olmadığı için halkımız çok savunmasız.

    onun harici bütün topluluklar veya kişiler silahlanıyor ve sonucu bu oluyor.
  • videoyu izlerseniz 30 sn içinde silah bulup geliyor cani. 30 saniye. bunların bulup gelebileceği başka silahların olma olasılığı çıldırtıyor insanı. içimizdeki olası teröristlerin farkında olmamızı gösteren bir haber. kalanlara sabırlar dilerim.
  • elimi ayagima titreten goruntulerdir.
    rahmetli kavga basinda ilk ayirmaya calisiyor. goruntulerden anladigim kadariyla, 4 suriyeli tek kisiyi dovmeye calisirken. o tek kisi boksor guardi almis durumda. sonrasinda ise, yumrukla yapamadiklarini kahpece silah ve tanimlayamadigim bir cisim getirerek resmen infaz yapiyorlar.

    kolay unutacagim bir goruntu degildir. umarim birgun boyle erkeklik yapacak bi kac suriyeli bana da bulasir diye dua ediyorum.
  • bağcılar' da zaten türkler olarak biz azınlık haline gelmişiz. bizi bu hale getiren soysuzlar utansın. elimizde tutup avrupa'yı tehdit ettiğimiz mülteciler geldiler bizim topraklarımız da bize tehdit oldular. buna da sistematik şekilde izin verildi sırf oy uğruna. kalpleri kararmış, vicdanları körelmiş bunların.
  • ümit özdağ'a "sığınmacılardan başka vaadi yok" diyenler iyi izlesin bunu. bu orospu çocuklarının ülkede kalıp üremeye devam ettikleri her bir gün, cehenneme yeni bir kapı açılacak. geceleri yastığa başınızı koyduğunuzda ülkenin 10 sene sonraki halini düşünün. düşünün ki uykunuz kaçsın.
  • en yetkili ağızlar tarafından "kimse hiçbir şey yapamaz, kılına bile dokundurtmayız" diye savunulacak katildir.
hesabın var mı? giriş yap