• cemaatlerin kötü olmasındandır.
  • islamcılar ne kadar ilginç bir topluluk ya kendi hareketlerinden bile mağdur oluyorlar... hepinizi yargılayacağız gerekirse pedofili tacizci hocalarınızı da tekrar sallandırırız.
  • cemaatler, cehaleti besleyerek cahil halkı oyalama görevi görürler sadece, ondan.

    hayatta ne yapacağını bilemeyen cahili, birileri elinden tutar bir tarikata sokar. kendisine yol gösterecek birilerine ihtiyacı vardır çünkü.

    çağdaş eğitim araçları ile yapmadığınız sürece, cehaletin hüküm sürdüğü tarikatlarca yapılacaktır bu. çünkü yönlendirilmek kalabalık bir nüfusun ihtiyacıdır. dünyanın her yanında, dün de bugün de değişmez bir gerçektir bu.

    antropolog nil taşkın: insanlar neden tarikatlara katılır? - youtube
    __________
    uzak asya'da da var, amerika'da da var. adam cahil, kültürü yetmiyor sorunlarını çözmeye veya kendisini iyi hissetmeye. ayıca fakir, sorunlar dağ. üstelik fakir olmayanları da var bunların, onlar da cemaatlere yine dünyanın her yanında para akıtanlar. türkiye'de bilumum cemaatlerde hacı hoca geçinenin altına yatan kadınlı erkekli insanların başka versiyonları da başka ülkelerde var. 5. yıldızlı otellerde gidilen yoga, nefes bilmem ne seminerleri de hayatta yolunu kaybedenlerin ilgi gösterdiği modern tarikatlar.

    atatürk o nedenle tarikatları kapatıp, dini de diyanet'in yani devletin kontrolüne almıştı. inanç da, yönlendirilmek de bir ihtiyaç. onu da iyi niyetli ve iyi eğitimli insanlar aracılığıyla yapmak lazım o nedenle. medya da bunun için önemli bir araç.
  • bu başlığı açan kişinin geçmişini araştırsınlar, gülene hocam deyip o tarikatı öve öve bitirememişse hatta biri laf söylediğinde küfürler etmediyse ben bir şey bilmiyorum. yarın da aynısını bugün övdükleri için yapacak.
  • iktidar partisine yanaşmayan cemaatlere karşı yapılan kötüleme, çamur atma haberlerinin artmasıdır.

    keşke iyi niyetli olarak herkes gayret etse de; dini kendi süfli emellerine alet eden onlarca sapık cemaat görünümlü şarlatanları ifşa etse bu ap ayrı bir konudur. bu ülke din adına türkçe olimpiyatları kisvesi altında 18 yaşında kızlara dans ettirenleri, bunlara ağlayarak destek verem siyasileri, ve bu yapıdan rant elde etmek isteyerek alkışlayan milyonları gördü.

    ehli sünnet cemaatlere selam olsun. ehli sünnete saldıran, ahlaksız, dinsiz mezhepsiz ehli sünnet düşmanlarına da allahın ve melekerin laneti üzerlerine olsun.
  • bu tür hadiseler hep vardı, artık örtbas edilemiyor eskisi kadar kolayca. kök neden, yahudileşme temayülüdür.

    suçluyu başka yerde aramak da aynı kök nedenin başka bir sonucudur.

    edit: tarikat, cemaat ile islamı karıştırmayın bu arada. cemaatler, tarikatlar, şeyhlik müessesesi için sonradan uydurulmuş kavramlardır. belirli sayıda şryh lazım ya illaki, yeterince putumuz olmadan olmaz.
  • çünkü gerçekten kötüdür. o kadar kötülerdir ki, birbirlerini bile sevmezler. seni beni niye sevsinler.
  • “gerekirse tacizci hocalarınızı da tekrar sallandırırız” demek ne demek?

    sallandırılmasınlar demiyorum da;
    sallandıranlar olarak
    siz kimsiniz?
    sallananlar olarak
    hangi tacizci hoca bugüne kadar sallandırıldı?
  • yabancı istihbaratların orospusu olunca bi şey yok, bi tane haber patlayınca ağla.

    bak şuradan, tam şuradan siktir git.
  • yanlış yaptılar yapıyorlar demek yerine para için dış güçler temalı entry giren bir satılmış karakteri görmemizi saglayan başlık
    ayrıca kanunen yasak değil mi bu oluşumlar bize yanlış mı ogrettiler birde diyanet denilen bir kurumumuz var hani ilim öğrenecek cocuklara bu sapiklarin eline geçmeden müdahale etmesi gereken neyse sen paranı aldın gereğini yaptın aferin
    tanım: para için entry giren birinin gerçekler yerine bunu haber yapanlara bahane bulmasi
hesabın var mı? giriş yap