• çanakkale onsekiz mart üniversitesi olacaktır. üniversitedeki her binada mescit olduğunu ve bu mescitler yetmiyormuş gibi halihazırda bir tane cami bulunan üniversiteye iki cami daha yapılacağını açıklamış rektör bey hazretleri. ilk önce bir üniversitelerdeki derslik ve üniversitelerimizin imaj sorununu çözmeye çalışsak derseniz 'ama özgürlüklerimiz' savunmasıyla karşılaşabilirsiniz. ayrıca ne yazık ki hiç görmememe rağmen emin olarak şunu söyleyebilirim ki o mescitlerin ve cami(ler)in standardı üniversitelerdeki lablardan ve dersliklerden yüksektir.

    ilgili habere buradan ulaşabilirsiniz.
  • kütüphane ve kütüphanedeki kaynak sayısını ve niteliğini merak ettirmiş üniversitedir, devasa olsa gerektir, yoksa üniversitede camiye gelinceye kadar bütün sorununu çözmüştür, muhakkaktır, akıl sağlığı yerinde olan yönetici bu şekilde ilerler değil midir.
    edit: bir yerlerden saldırmamı isteyenler olmuş, gerek var mı bilmem ama 15.000 kapasiteli ibadethaneler yerine üniversite olmasından mütevellit amacın bilime yatırım ve saha yaratmak olması gereken bir yönetimin aymaz işgüzarlığıdır. aferin tiyaro'da yaptırıyormuş ne güzeldir. her kampüse yaptırsa yadır.
  • daha 3 ay önce, iktisadi ve idari bilimler fakültesi'nde kablosuz internet olmayan, kablolu internetin bağlı olduğu tek bilgisayarın da bir takım aksaklıklar yüzünden internete giremediği üniversite.
    yerler filan hep parlak granit ama, valilik binası gibi.
    (bkz: türkiye)
  • biz bunları yıllar önce yazdık:

    (bkz: iki camisi olan üniversite)
    (bkz: üç camisi olan üniversite)
  • trt ekranlarının vazgeçilmezi, başdanışmanlık için yanıp tutuşan sedat laçiner imzalı muhteşem çalışma. üç değil elli üç olmalı laçiner ağa. elini korkak alıştırma.
  • uluslararası sıralamalarda hep en sonlarda olan üniversitedir.

    dünyanın yüzlerce sene gerisinde kalmış bir anlayışın üniversitedir.
  • çanakkale'nin tamamının ibadet ihtiyacını karşılaması için yapılıyor sanırım. eğer öyleyse kampüsün dışındaki camiler, mescitler kütüphane, halk eğitim merkezi vs. yapılsın.
  • her yanı cami olup, namaz kılanın olmadığı ülkededir.

    bu fikri destekleyen varsa ya hiç camiye gitmiyordur ya da , ya da sını bulamadım bile o derece saçma.
hesabın var mı? giriş yap