• manyakça bir eylem. yol vermeyen araba da bayağı bir kaşınmış ama bu kadarı da fazla. adam kendini de yol vermeyeni de tırı da uçurdu. nasıl gözü dönmüşse artık.
  • yol isteyen arabaya ne olduğunu merak ettiğim hadise.
  • kendini de piç etmiştir arada.manyak diyebiliyorum sadece.ekrana ağzım açık bakakaldım bildiğin.
  • bu videodaki her bir kareyi izledim ve yol vermeyen şoför, sen haksızsın ibne. seni kınıyorum, ve sana laflar hazırladım.

    ulan belki adamın acelesi var, yol ver çekil karaktersiz. yol vermeyince kendini adam sanan şerefsiz soylarının yurt dışı şubesi. "oo nasıl da yol vermedim ama" diye gerinirler bir de. iyi bok yedin. belki adamın karısı doğuracak, oraya yetişmeye çalışıyor; belki ailesinden biri ameliyat olacak, ona gitmeye çalışıyor.

    videonun başında aradan geçmeye çalışmasına sinirlenip 2 kilometre peşinden sürüklüyor adamı şerefsiz. taş olsa çatlar.

    yem eden abinin bu onurlu ve şerefli davranışında umarım başına bir şey gelmemiştir.
  • benzer bir şekilde, gokart yaparken bana yol vermeyen kız arkadaşıma carpıp lastiklere sokmuştum kızcagızı. ben geçip gittim tabi en iyi tur zamanını yapmak hırsıyla. yarış marış durdu herkesin arabasının elektrigini kestiler, sirenler calmaya basladı bir anda. aha kız öldü boku yedik diye düşünmeye başladım. sonra baktım cıkıyor yarıştan kenara alıyorlar arabasını başında yetkiliyle, bende cıktım. nasıl çarpmışsam kızın bir anda midesi bulanmaya başlamış, kaskın içine kusup boğulcagını düşündüğünden zar zor kontrol etmiş kusmasını (eve dönerken arabada koyverdi sonra zaten). hayatımdaki en büyük pişmanlıklarımdan biridir. nelere yol açacagını düşünmeden yaptıgım bir aptallık işte. bir anlık düşüncesizlik.

    tanım: karşı tarafı kusturtabilecek bir kaza.
  • bilerek değil de soldaki oturmamış zeminden dolayı aracın kaydığını düşündüğüm kaza.

    lüks arabasıyla o derece riskli kazaya karıştıysa o da ayrı malmış.

    edit: lüks değilmiş.
  • corvette kullanan adam bilerek kaza yaptirmis degildir. soldaki kucuk bosluktan gecebilecegini zannedip toprak yolda kontrolunu kaybetmistir. got atan arabayi kontrol etmek o mesafede imkansiza yakindir. yol vermeyen adam da tam bir orospu cocugudur. ben gicik oldum lan burda izlerken!
  • adam resmen o konuda yol vermeyen sofore ben de kirginim demis tayyip gibi.
  • şimdi yol vermeyen arkadaşın ciddi sorunları var. bence bu videodan çıkartılması gereken herkesin eşref saati ve eşşek saati olduğu gerçeği. diğer araçtaki kişi sigortasının böyle bir şey ikarşılamayacağını bildiği halde pire için yorgan yakacak kadar sinirlenmişse bunun sebebi bardağı taşıran damla olan kamyonet sürücüsü.

    insanlar da empati yok. yol vermediğin araçtaki kişi beyninden vurulmuşa döndüren bir haber almış olabilir. pimi çekili bir bomba gibi çatacak birini arar insan o anlarda. böyle zamanlarda insanlarla uğraşmamak gerek. kaldı ki başta kendisi bir kamyonetten seri gidecek binek araç olduğu için edeplice sinyaliyle geçmeye çalışıyor. amerika'da ram gibi kamyonetlerin binek araçların da hayli hayli eline verdiğini biliyoruz ama sonuçta bir seyir düzeni vardır.

    geçtiğimiz aylarda fenalardayken ben de böyleydim. 3-4 sefer bildiğin ölümden döndüm. 170+ süratle bir minibüs ve kamyonun arasından son anda geçtim. beni sıkıştıran bir aracı sinirle geçmeye çalışırken orta refüje çakmaktan son anda kurtuldum falan. beni sıkıştıran da beni takip etti ve sonunda o bariyerlere bindirdi vs. viyadükten 230+ ile geçerken ince buzun etkisiyle en sağ şeritten en sola gece 4 sularında akmışlığım var.

    sonra dedim ki ölmek için daha çok gençsin. bu kadar şans yeter sana. hadi şimdi efendi gibi 90-110 git gel bakalım.
hesabın var mı? giriş yap