• olay istanbul küçükçekmece'de yaşanıyor.. çevredekiler kadına müdahale edince "alın siz bakın o zaman" diyerek çocuğu orada bırakıp uzaklaşıyor.. herkes neden anne baba olmamalı isimli en güzel örnek budur!

    twitter
  • herkesin evladi kendine çocuğa vurmus gibi durmuyor. müdahale edilmesi yanlış çocuk yürümüyor sanırım kadın da götürmeye çalışıyor kadını ifşa etmenizde suç.
    edit: telefondan yazdığım için anlamayanlar varmış. video' nun öncesini bilmeden 15 saniyelik video ile umarım sizler de günün birinde yargılanırsınız.
  • çocuğun ömrü boyunca yaşayacağı en büyük travmalardan biri olacaktır büyük ihtimalle.
  • o çocuğun yaşadığı her şeye rağmen , annesinin peşinden gitmesi..

    çocuk olmak tam olarak bu sahne.
  • çok üzücü be.

    o çocuğun neler hissettiğini hayal ederken kalbim kırıldı.

    anne şiddetin çok ötesinde duygusal zorbalık yapmış.

    muhtemelen kız keşke dayak yiyince sussaydım demiştir. anne de gördün mü diyor?

    üstelik bu anne eminim türkiye ortalamasının üstündedir. anne de hasta. o da bu toplumun hasta ettiği bir çocuktu muhtemelen. linç etmek doğru değil.

    hastalıklı bir toplumuz.
  • o çocuk ömrü boyunca bu anı hatırlayacak. her başı sıkıştığında anksiyete atakları geçirecek. yazıklar olsun.
  • kadının oradakilere kızıp çocuğu bırakıp gitmesi, alın sizin olsun demesi hiç normal değil. çocuğa çok üzüldüm.
  • nasıl eril başlıklar bunlar nasıl yalan, montaj içerikler ya!
    kadınlar çiçektir taaam mı! ortada bir şiddet, hainlik, adilik, şerefsizlik, kitapsızlık, kansızlık varsa onu ancak ve ancak pipili canlı dediğimiz erkolar yapar.
    kadınlar şiddet falan uygulamaz.
    bu eril zihniyet bitecek.
    güüüüüçlü kaaaaadınlar diye slogan atmaya başlamadan bir notla sonlandırmak istiyorum,
    not: devlet her bir kadına ev vermelidir. devlet her bir kadına iş olmadan para vermelidir. devlet her bir kadına vasfına bakmadan yüksek mevki vermeli ama herhangi bir emek beklememelidir. ayrıca, evlilik sırasında erkeğin ve ailesinin tüm malı direkt kadının üstüne yapılacağı bir yasa çıkarılmalıdır. ayrıca erkekler her sabah işe başladıklarında kadınlarımız var olsun, kadınlarımıza canımız feda olsun diye yemin etmelidirler. değinmeden geçemeyeceğim devlet kadınlara özel şoför tutmalı ve gazla frenin yerinin karıştırılmayacağı düzgünce arabalar tahsis etmelidir. ayrıca hapisteki tüm kadınlar derhal salıverilmelidir onlar kadın yaa kadın. anne olabilir onlar annnneeee. kadınlar kutsaldır dört duvar arasına kapatılamaz.
    güüüçlü kaaaaadınlar bak yine slogana başlayacağım dayanamıyorum. susuyorum.
  • neden sosyal medyaya ve hatta haber merkezlerine güvenmemeliyize çok güzel örnek olan bir olay.

    haberlerde izlemiştim. sosyal medyada da videolarına denk geldim. çocuğa karşı fiziksel şiddetten bahsediliyor ama buna dair bir görüntü yok.

    şımarık bir çocuk ve artık tahammülü kalmamış bir anne gibi geldi bana. muhtemelen çocuk bir şeyler istiyor annesi de reddedince çocuk eve gitmekte diretiyor. hatta çalılıklara falan giriyor kız, annesi kaldırmaya çalışıyor. kaldıramayınca bırakıyor. haberlerde kızı çalılıklara attı diye geçiyor.

    bu memlekette artık ne haberlere ne sosyal medyaya güvenirim. reyting beğeni tıklanma uğruna kafasına göre senaryo yazıyor herkes. şu annenin düştüğü duruma gerçekten çok üzüldüm. kadın şok olmuştur olayın böyle yansıtılmasına.
  • aslında baby boomer kuşağı annelerin özeti denilebilir.

    hadi eskiler öyleydi diyelim, ulan insan biraz evrilir, gelişir be! gelişemeyen, ortalıkta bangır bangır pedagojik farkındalık yayınları yapılırken elinde telefonla anca komşusunu stalk'layan, indirim kovalayan, saçını orospu sarısına boyatan bir adet şerefsiz, -cahil demiyorum, direkt şerefsiz - vajinasından çocuğu çıkarmış, olmuş size anne.
hesabın var mı? giriş yap